Grateful Journey

By Camillia Catherina

Grateful Journey

By Camillia Catherina


Bjergkrystal Indien


Bjergkrystal er en ædelsten, som skaber energi og åbner op for det intuitive og afbalancerer yin/yang.
Den indeholder regnbuens farver og dens virkning er mangesidet, og derfor også den ultimative sten.

Bjergkrystallen kan bruges overalt på kroppen. Ved at bære/arbejde/mediterer med denne ædelsten kan du blive en del af dens energi – det hvide healende lys. Den giver klarhed/indsigt og healer din krop fysisk og psykisk, god mod jord/vandstråling, og er god mod blokeringer

Bjergkrystal Indien

Turmalin Kvarts Poleret - Kval A

Denne Turmalin krystal renser og forstærker egne energier og beskytter mod negativitet, den danner et kraftfuld skjold omkring dig, og afhængigt af hensigten, forstærker og returnere negative energier, eller konvertere den negative energi til positiv.

Giver jordforbindelse, styrker kroppens energifelt mod udefra skadelige miljømæssige påvirkninger. Dens befriende magt mod negativ energi kan bruges til at hjælpe os med at samle den nødvendige styrke, og afhjælpe negative eller fjendtlige relationer og situationer.

Afbalancerer yin / yang energier. Psykologisk, lindre selv-sabotage, skyggesider, harmoniserer meridianer, samt de subtile organer og chakraerne.

Turmalin Kvarts

Rosenkvarts Freeform


Rosenkvarts er kærlighed, ro og harmoni og en sten der lærer os tilgivelse og giver tryghed.Den styrker din kærligheds & livskraften i dit liv samt fremmer harmoni og balance. Det er en meget beroligende sten.

Rosenkvarts er kendt som kærligheds stenen. Den fremmer kærligheden omkring og i dig. Det er ofte rosenkvartsen eller bjergkrystallen, som er den første sten folk køber.

Rosenkvartsen er en nem sten at arbejde med, og kan nemt bruges sammen med et ton af andre sten, men på samme måde er det en meget blid sten, som lærer os at tilgive, den er samtidig også meget beroligende, hvor den vel forsøge at skabe bedre balance og harmoni mellem krop og sind.

Rosenkvarts Freeform

Gul Onyx Indien


Gul Onyx Indien menes af astrologer at have magten til at påvirke den menneskelige krop, gennem en række af vibrationer, der kommer fra kroppens syv energicentre.

Åbner solar plexus - Dette chakra er forbundet med fysisk styrke, og følelsesmæssig stabilitet. Du kan placere den på dit solar plexus for at få kontrol over dette chakra. Når du opnår denne kontrol, vil du få en følelse af fred. Den er forbundet med alvor og logik.

Psykisk, kan den på nærmest magisk vis suge angst og depression ud af kroppen, og styrke din følesans.

Gul Onyx Indien

Citron Kvarts


Citron kvarts øger dine mulighed for held og lykke, den minder os om at alle de ting vi er velsignet med, både fysisk og psygisk samt skaber nye muligheder og overflod. Den hjælper os med at bevare "pejlemærket" i svære situationer, og overvinde de forhindringer samt træffe beslutninger med stolthed og selvtillid.
Den kan hjælpe med at stille de "rigtige" følelsesmæssige grænser, og holde disse klart for øjet. Den giver optimisme og evnen til at tænke klart og hurtigt.
Citronkvarts, også kendt som Oro Verde Kvarts, er en smuk citronfarvet kvarts. Den bærer en ekstrem høj vibration, og for dem der er meget følsomme for energier, kan det føles næsten overrumblende at have denne på sig, men det er kun til du lærer at håndterer den korrekt.

Den har været brugt til at mindske behovet for mad, nikotin, alkohol og tilskynder til en hurtigere opheling efter sygdom eller operation. 

Nøgleord: Lykke, mental klarhed, selvsikkerhed
Chakra: Solar plexus.
Element: ild.
Stjernetegn: Tvilling.

Citron kvarts

Grøn Dalmantiner Jaspis


En grøn dalmantiner jaspis er en beskyttende og helbredende sten, som modvirker desillusion, kynisme og skepsis, styrker familien, langsigtede venskaber, og har en beroligende indflydelse på børn og dyr.

Er en sten af lykke og velstand. Forbinder bæreren med magi af livet. Giver dig jordforbindelse.

Grøn Dalmantiner Jaspis

Obsidian Blå

Obsidian Blå, stimulerer hals chakraet.

Hjælper med tarot læsning og kommunikation. Fjerner det negativite og er en god beskyttende sten. Da den yder høj beskyttelse, er den derfor en god sten til følsomme mennesker og til dem der arbejder med det psykiske.

Den giver en fantastisk skærmning mod alt negativ energi, og er god til at balancere fordøjelsessystemet, samt for dem der skal tale i større forsamlinger.

Den kan også give mere klarhed med lidelser, som f.eks.  skizofreni, angst , ADHD, ADD mm.

Obsidian Blå

Sort stribet Jaspis

Sort stribet Jaspis kan give dig en følelse af tryghed og beskyttelse fra negative forventninger.

Mange unge mennesker, der skal bevæge sig ud i livet på egen hånd, har rigtig meget gavn af denne Jaspis art. Den giver dig så meget glæde og en stærk følelse af frihed – lysten til at frigøre dig, Hvis du skal til at sprænge skallen som ligger som et beskyttende lag mellem dig og verden udenfor, her kan Stribet Jaspis hjælpe dig på din vej.

Sort stribet Jaspis

Skriftesten

Skriftesten er Så smuk og bryder dårlige vaner og selvdestruktive tanker.
Giver solskin og fornyet energi. “Lyset viser mig den rette vej“.

Yder beskyttelse mod alt negativt og hjælper med at få en stabil og jordnær energi. Fortæller at vi ikke er her blot for vores egen skyld, men også for at kunne glæde og give andre indhold i deres liv.

Skriftesten

Fuschit Grøn

Med Fuschit i din ædelstens kollektion, kan du gøre dig klar til at rejse gennem livet på englenes vinger.

Fuschit er kendt som en fe-krystal, og skiller sig ud i perleverdenen, med sine grønne og gyldne glitrende stykker, der ligner fe/engle støv. Dens forbindelse til himlen kommer fra det strålende og smukke udseende.

Den hjælper med til at manifestere lykke, glæde, mirakler og alle de ting, der bidrager til den varme og rare følelse, vi får, når vores hjertechakra brænder af lyst. Fuschiten minder os om, at vi altid er beskyttet af vores engle.

 I stedet for at gå imod drama, omdirigerer Fuschitten hjertet til et sted, hvor mirakler sker. Men du behøver ikke at lede efter mirakler, fordi miraklet er dig og universets uendelige muligheder. Fuschit er som god varm caco for sjælen og giver brændstof til ilden, der får hjertet til at gnistre af kreativitet.

Fuschit Grøn

Rosenkvarts

Rosenkvarts er kærlighed, ro og harmoni og en sten der lærer os tilgivelse. Den giver tryghed og er god mod skadelige strålepåvirkninger.

Den styrker kærlighedskraften i dit liv og fremmer harmoni og balance. Den virker beroligende. Rosakvarts er kendt som kærligheds stenen.
Den fremmer kærligheden omkring og i dig.

Det er ofte rosakvartsen eller bjergkrystallen, som er den første sten folk køber. Den er en nem sten at arbejde med og kan nemt bruges sammen med andre sten. Rosakvartsen er en meget blid sten, som lærer os at tilgive. Den er også beroligende, samt den skaber bedre balance og harmoni mellem krop og sind.

Rosenkvarts poleret

Grå Bånd Agat

Grå Bånd Agat

Selenit Terapi Sten

Selenit er en ret stærk oplader både på det fysiske, det psykiske og det spirituelle plan.
Den er "renhed", sandhed og alt hvad der er ufordærvet.
Selenit kan bringe lyset ind i din hverdag og den arbejder stærkt i enhver situation.

Du kan meditere på den, og få klarhed og åbning af dine sanser, således at du vil være i stand til at se og forstå. Selenitten vil kunne hjælpe dig til at føle dig i sikkerhed og du kan standse op og danne dig et overblik i en fortravlet dagligdag.
Dens energi er som en oplader og du kan bruge den til at hjælpe dine andre sten.

Vil du forstærke energien i en healingssituation, kan du med stort held bruge denne sten. Den er fin til at forstærke kraften i behandlingen og give centrering for din klients sind så det kun drejer sig om det essensielle.

Selenit kan anvendes ved  alle former for energiarbejde, hvor modtageren og giveren virkelig vil mærke energier og hvad det kan bringe frem. 

Selenit Terapi Sten

Selenit Tårne

Selenit TårneSelenit er et energiredskab som giver så meget lys, fred og renhed. Dens energi er så højtvibrerende og hvis du vil bringe mere "høj energi"  ind i forskellige dimentioner af dit liv, så brug selenit.

Selenit er kendt for at være et meget spirituelt energiredskab, der vækker din spirituelle bevidsthed og skaber forbindelse.

Hvis du oplever træthed, angst eller depression, så brug selenit. Fordyn dig i den, meditere og fornæm, hvordan dens vibrationer bringer klarhed og lys ind i dit sind.

Der menes, at Selenit – ligesom Månen og Solen – kan bruges til at oplade dine sten & krystaller.

Obs: Selenittårnet må ikke komme i vand, så brug ikke den metode til at rense dit tårn

Selenit Tårn

Rå Amatyst

Ametyst er en kraft og drømme sten, der hjælper mod søvnløshed.

Du kan og lægge ametyst under din hovedpude for at skabe gode drømme. Ametyst har en positiv effekt på dit autonome nervesystem og understøtter således afslapning af både krop og sind.

Rå Amatyst

Rå Rosenkvarts

Rå Rosenkvartser kærlighed, ro og harmoni og en sten der lærer os tilgivelse.

Den giver tryghed og er god mod skadelige strålepåvirkninger. Den styrker kærlighedskraften i dit liv og fremmer harmoni og balance. Den virker beroligende.

Rosakvarts er kendt som kærligheds stenen. Den fremmer kærligheden omkring og i dig.

Det er ofte rosakvartsen eller bjergkrystallen, som er den første sten folk køber. Den er en nem sten at arbejde med og kan nemt bruges sammen med andre sten. Rosakvartsen er en meget blid sten, som lærer os at tilgive. Den er også beroligende, samt den skaber bedre balance og harmoni mellem krop og sind.

Rå Rosenkvarts

Sort turmalin

Sort turmalin er en af mine yndlings krystaler, som jeg bruger på daglig basis. Turmalin kan fåes i mange farver og er virkelig unikt og kraftfuldt energiredskab.

Sort Turmalin er en kraftigst krystal, når det gælder beskyttelse. Den støtter dig også i at skabe jordforbindelse og på samme tid, en beskyttende væg rundt om dig.

Hvis du er meget empatisk, vil du kunne blive stærkere i ikke, at lade andres energi, følelser m.m. dræne dig. 

Som behandler, hvor jeg arbejder tæt sammen med mennesker, så bærer jeg næsten altid sort turmalin på mig ( for det meste, som armbånd) når jeg arbejder. Den er en fantastisk støtte i ikke, at lade andre suge af min energi.

Jeg har lært fra en skøn kvinde, at placere sort turmalin ved min hoveddør, for at blokere for negative energier i vores hjem, men også for, at rense os for de energier vi har samlet på os, mens vi var ude. 

Rå sort turmalin

Prisme

Prismer laver skønne regnbuer farver i dit hjem, når solen rammer ind på den og skaber et magisk lys og farver.
De giver på samme tid også en opløftende energi og ro.

Prisme

Rå Bjergkrystal

Bjergkrystal er en ædelsten, som skaber energi og åbner op for det intuitive og afbalancerer yin/yang. Den indeholder regnbuens farver og dens virkning er mangesidet, og derfor også den ultimative sten.
Bjergkrystallen kan bruges overalt på kroppen. Og ved at bære/arbejde/mediterer med denne ædelsten kan du blive en del af dens energi – det hvide healende lys.

Den giver klarhed/indsigt og healer din krop fysisk og psykisk, god mod jord/vandstråling, og er god mod blokeringer. En all around healer

Rå Bjergkrystal

Rå Bjergkrystal